DSC02540 Edit copy 1 scaled

Apie mane - Užrašinė "V.G.L. Vadovo gidas"

Per beveik 15 – a metų aktyvaus dalyvavimo versle patirta daug profesinių išgyvenimų, kuriuos vadinu – „tiesos akimirkomis“. Kasdienybėje užduotys, tikslai, veiksmų planai, terminai yra neatsiejamos tarpusavyje veiklos užtikrinimo dalys, kurias skubame atlikti ir atliepti organizacijos vadovybės keliamus lūkesčius. Tačiau 21-ame amžiuje dažnas savęs pradeda klausti ir ieškoti atsakymo apie sąvokas lyderystė, sąmoningas lyderis, vertybėmis grįsta lyderystė, įkvėpimas, vertybės ir kt.. „Tiesos akimirkos“ ir yra apie tai: kaip sutelkti žmones, kaip kartu siekti tikslo, ką ir kaip daryti, kad žmonės eitų paskui mane, t.y. lyderį, kokios turi būti mano elgsenos, kad būčiau savo kolegoms ramstis ir patarėjas.

Laura Kaunietė

Vizija

Vertybėmis grįsta lyderystė – tai kelias į abipusiu pasitikėjimu paremtą prasmingą bendradarbiavimą, kuriant tvarų ir atsakingą verslą bei laimingus ir sąmoningus žmones aplink.

Misija

Laura Kaunietė

Įkvepianti lyderystė - Daugiau nei užrašinė "V.G.L. Vadovo gidas"

Vertybėmis grįsta lyderystė – tai gyvenimo vertybėmis grindžiamas kelias į prasmingą vadovavimą, tai – naujas metodas, atskleidžiantis asmeninį vadovo potencialą ir ugdantis sąmoningą lyderystę. Visuomet laikausi nuomonės, jog net ir patys sudėtingiausi dalykai gali būti paaiškinti atvirai ir nuoširdžiai, ypač santykiuose tarp vadovų ir komandos narių. Profesiniame kelyje susidūrusi su vertybių ignoravimu, lyderystės, pasitikėjimo ar įkvėpimo stoka, suvokiau, jog turiu žinių, o svarbiausia noro, sukurti vadovo tikslų gidą – „Vertybėmis grįsta lyderystė“ (V.G.L.). Tai darbo priemonė, kuri padės sėkmingai integruoti asmeninius ir verslo siekius bei suburti efektyvią, entuziastingą, bendromis vertybėmis besivadovaujančią komandą, kuri noriai bendradarbiauja, geba lengvai įgyvendinti tikslus, kartu kuria ir dirba su džiaugsmu.

Lyderio užrašinė „Vertybėmis grįsta lyderystė”!

DSC02571 scaled e1631100373815

Jei Tu:
ieškai
veiklos, gyvenimo prasmės, harmonijos
bandai
įgyvendinti veiklos tikslus, klausdamas, kaip mes tai atliekame
jauti,
kad tam tikroms gyvenimo sritims trūksta dėmesio ir motyvacijos
sieki
išmokti užduoti komandai teisingus klausimus ir formuoti atsakingumą
supranti,
kad neigiamos situacijos kartojasi, bet neturi atsakymo kodėl
nori
skirti daugiau laiko svarbiems dalykams
susimąstai,
ar tikrai pažįsti save,

ši knyga skirta Tau!

Atsiliepimai

Renata / Kokybės vadovė
Renata / Kokybės vadovė
Read More
Noriu, kad žinotumėte koks prabangiai tobulas yra Jūsų kurinys! Aš pati save galiu pavadinti prabangių užrašinių kolekcionierė, tai darau jau daugiau nei 10 metų...bet kaip tai padarėte Jūs dar nemačiau! Tobula, ir noriu kad žinotumėt tai ne tik tiesiog užrašinė tai pilnavertiškai vadinama Vadovo Darbo Knyga!!! Sekmės Jums ir tikiu, kad Jūsų kurinys yra ur bus labai labai populiarus!
Kira Chekanova
Kira Chekanova
Read More
Noriu Jums padėkoti už nuostabią knygą. Išpakavusi net aiktelėjau - tai tikra meno vertybė!!!! Neįtikėtino grožio ir kokybės, tiek estetinės, tiek turino prasme. Žiūriu į Jūsų knygą ir širdis džiaugiasi. Galiu tik įsivaizduoti, ką jaučia Jūsiškė, laikant knygą/kūdikį rankose. Nedrįstu joje net brūkštelėti tušinuku, juk tai tobulybė. Neperdedu nei vienos raidelės. Pasikartosiu - tai - tobula!!! Laura, nesustokite. Džiuginkite, stebinkite ir toliau savo idėjomis. Už tai esu Jums be galo dėkinga!
Vainius Kaunietis / Vadovas
Read More
"Tai daugiau nei DARBO KNYGA"! Turbūt sunku geriau apibūdinti šį leidinį. Jame randu viską kas reikalinga mano, kaip vadovo, veikloje. Randu užrašam ir darbų planavimui skirtus lapus. Tai svarbu ir įprasta. Bet dar svarbiau randu žinias bei praktinius užsiėmimus skirtus tiek sau tiek ir darbui su Komanda. Tikiu, kad būtent vertybių pagrindu sutelktos Komados gali pasiekti pačių aukščiausių tikslų. Ši darbo knyga apie tai! Nekantriai laukiu 2022 metų ir pimųjų savo minčių joje. REKOMENDUOJU!!!
Rūta Banytė
Read More
"Puikios kokybės, prabangiai atrodanti dovana būsimam vadovui. Lyderio pažinimo užduotys padės greičiau tobulėti ir palengvins komandos formavimą"
Jolanta Zabarauskienė / Direktorė
Read More
“Tai ne tik knyga, kurią malonu paimti į rankas, tai savianalizės ir saviugdos vedlys, kupinas patarimų ir išminties. Taiklios praktinės užduotys priverčia labai susimąstyti.“
Snieguolė Mažeikienė
Snieguolė Mažeikienė
Read More
"Ar dažnai taip nutinka, kad ieškai dovanos kitam, o ją gavęs pasilieki sau? Noriu galvoti, kad nedažnai. Gavusi V.G.L. darbo knygą leidau sau ją peržvelgti. Ir stabtelėjau. Kiekvienas puslapis kalba už save...ir sustabdo akimirkai pabūti su savimi, susitelkti ir pažvelgti į vertybes, įsiklausyti į save ir šalia esantį ...Ar galima tai pavadinti darbo knyga? Linkusi suabejoti. Tai asmenybės pažinimo ir formavimo bendrakeleivė, kuri su tavim bus visur ir visada. Sustok akimirkai, apsidairyk ir įsigyk... Pirksiu antrą knygą ir dovanosiu. Ačiū, kad kuriate ir dalinatės su mumis."
Previous
Next

Kontaktai

DSC02540 Edit copy scaled

Laura Kaunietė
CEO & Founder

Vertybėmis grįsta lyderystė

MB „Vertybėmis grįsta lyderystė”

Įmonės kodas 305984104

PVM mokėtojo kodas

A.s. LT907300010170878680

AB Swedbank

Turite klausimų? Susisiekite

Knygą galite įsigyti: